Eichhorn produkter forhandles eksklusivt i Danmark hos Bilka - Se mere på Bilka.dk

Om Eichhorn Danmark

100-års jubilæum

Eichhorn har siden d. 1. december 1920 leveret tysk kvalitets babyprodukter til gode priser, der har sikkerhed, kvalitet og design i højsædet.

Eichhorn 100-års jubilæum

Sikkerhed

Alle Eichhorns babyprodukter lever op til de Europæiske EN-standarder og Eichhorn barnevogne testes i Danmark af ForbrugerLaboratoriet.

- læs mere omkring produkt sikkerhed her

Historie

Eichorn fabrikken blev grundlagt i Tyskland af brødrene Eichhorn i byen Schney (Bayern / Upper Franconia) under mærket "Gebrüder Eichhorn", i 1988 overtog familien Fischer Eichhorn fabrikken og i 2013 flyttede Eichhorn hovedkontor til Kronach i Upper Franconia.

Siden 2015 har TH International ApS solgt og distribueret Eichhorn Kinderwagen i Danmark og resten af Skandinavien.

TH International blev i 2019 en Gazelle virksomhed og har i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år og er af Bisnode rated til kreditværdigheden AAA som er den højeste rating en virksomhed kan få på baggrund af et solidt regnskab og en sund vækst.

Th Internationale - Børsen Gazelle 2019Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Eichhorn forhandles i Danmark hos Bilka og på Føtex.dk


Del dette opslag


Gå til toppen